2020admin

Tour 2020

Kinderkaravaan Tour  2020: 

Wij gaan gewoon op pad deze zomer! ? Alleen wel iets anders dan normaal. Dit jaar i.p.v. met onze nieuwe show Chapeau met de Kinderkaravaan van Circus Snor. Een actief buitenprogramma voor kinderen van 6  t/m 12 jaar, vol circuslessen, spelletjes en verwondering. Hoewel we ook graag getoerd hadden met de nieuwe voorstelling en tent is dat dit jaar simpelweg niet haalbaar door het verbieden van alle evenementen tot 1 september. Onze voorstelling Chapeau stellen we dus nog even uit (maar is het wachten zeker waard) en deze zomer verwelkomen we je graag bij een activiteit op één van de locaties van ons leuke partners.

Praktische info
* Deelnemers kunnen zich 15 minuten voor aanvang van het programma melden bij het hek. Hier ontvang je een naamsticker.
* De activiteit duurt 2,5 uur en start  om 10:30 en duurt tot 13:00 uur. (Op sommige locaties is er een extra MIDDAGprogramma van 15:30 tot 18:00 uur)
* Er is plek voor ongeveer 45 kinderen.
* Kaartjes voor de activiteit kosten € 9,- per kind. Het is alleen voor kinderen van 6 t/m 12 jaar (hoe graag vaders en moeders dan ook mee willen doen)
* Ouders en verzorgers zijn welkom om buiten de hekken te gaan genieten van een drankje en hun rust.
* Kinderen krijgen tijdens het programma wat te drinken. Het is mogelijk om ze ook iets mee te geven voor de korte pauze.
* Regen? Dat kan natuurlijk een keer gebeuren. In principe gaan we gewoon door bij een druppel of leggen we het programma even stil. Wordt het heel nat en guur zullen we alles annuleren en verplaatsen.
* Vragen? Of meer info? Check onze facebook of mail info@circussnor.nl

Bekijk de speellijst hier.

Bestel de kaarten hier.