Workshopadmin

Ik heb interesse in een workshop >


Circus Workshop

Interesse in een circus workshop? Zoals jongeleren, acrobatiek of balanceren. Bij Circus SNOR zijn er veel verschillende workshops en cursussen mogelijk voor iedere gelegenheid. Bij Circus SNOR zijn we flexibel in de mogelijkheden en denken we altijd met je mee om de invulling zo persoonlijk mogelijk te maken. Er is dus veel mogelijk qua tijdsduur, grootte en intensiteit. Daarnaast is een combinatie van verschillende workshops ook mogelijk. Lees hieronder snel meer over de verschillende activiteiten.


Circus workshop voor de volgende gelegenheden

De circus workshops zijn geschikt voor verschillende gelegenheden. Hoe dan ook zorgen de workshops van Circus SNOR ervoor dat iedereen kan schitteren in de piste. Iedereen wordt voor even een echte circusartiest!
Een circus workshop is een fantastische teambuilding activiteit. Daarnaast leent een workshop zich uitstekend tijdens:

 • een familiedag of weekend
 • feesten of groepsuitjes
 • een evenement of festival
 • dorps- of wijkfeesten
 • bedrijfsuitjes of teamdagen.

Staat jouw evenement of dag er niet bij, maar wil je toch graag weten of een circusworkshop geschikt is? Geen probleem! Wij zijn flexibel en denken graag mee over de mogelijkheden!


Soorten circus workshops

In onze circus workshops staat één aspect centraal: wij willen dat iedereen zich vermaakt. Het mooie aan het circus is dat iedereen wel ergens goed in is. Er zijn ontzettend veel verschillende soorten en maten workshops mogelijk. Een aantal workshops die we regelmatig aanbieden zijn bijvoorbeeld:

 • Jongleren
  Het hooghouden van 3 ballen is de insteek. Lang of kort, hoog of laag, het eindresultaat is ondergeschikt aan de weg ernaartoe. Tijdens de workshop jongleren wordt door middel van verschillende oefeningen de fijne motoriek, het geduld en het doorzettingsvermogen flink op de proef gesteld.
 • Acrobatiek
  Letterlijk op elkaar bouwen is wat we doen in een workshop acrobatiek. In duo’s of met hele groepen piramides bouwen, er komt van alles aan bod. Acrobatiek workshops kunnen goed worden afgestemd op verschillende doelgroepen en zijn erg goed in te zetten tijdens teambuildingsactiviteiten.
 • Balanceren
  Een uitgebreide workshop met veel verschillende technieken waaronder koorddansen, vallopen, balanceerplanken, maar ook eenwielers en clownsfietsen kunnen natuurlijk niet ontbreken.
 • Luchtwerk
  De luchtwerken workshops worden veel gegeven op middelbare scholen. Tijdens een workshop luchtwerk wordt aandacht besteed aan zowel tissu (doeken) als trapeze. Een gymzaal waar voldoende ophangpunten en matten zijn is wel een voorwaarde.

Staat jouw gewenste workshop hierboven niet tussen? Geen paniek. Naast de bovengenoemde workshops zijn er nog talloze andere mogelijkheden. Daag ons uit, en Circus SNOR maakt het mogelijk.


Vaardigheden tijdens een circus workshop

Tijdens een circus workshop werk je aan een flink aantal vaardigheden. Denk hierbij eens aan ruimtelijk inzicht en oriëntatie, hand-oog coördinatie, samenwerken, durf en lef, verbeeldingskracht, motoriek en stabiliteit.

Wist je dat: jongleren de groei van witte hersencellen stimuleert.


Praktische informatie tijdens een circusworkshop

De circus workshops worden begeleid door professionele circusartiesten die veel ervaring hebben in het circusleven. Ze zorgen ervoor dat elke circus workshop een attractie is op uw evenement. Workshops kunnen de hele dag duren, maar het is ook mogelijk om losse, korte workshops van 20 tot 60 minuten te organiseren. Zo kan iedereen weer even lekker wakker geschud worden.


Meer weten over Circus SNOR

Benieuwd naar de mogelijkheden of op zoek naar iets anders? Naast workshops bieden wij ook cursussen, open circuspistes, schoolprojecten, en meer. Vragen of interesse? Mail naar info@circussnor.nl of bel 06 3058 6113.

Benieuwd naar de rondreizende productie van Circus SNOR? Lees hier snel meer over de tour!Neem contact op met Jasper >

Natascha Bilthoven over Circus SNOR

Beste Jasper, ik wil je complimenteren met je geweldige circus. Ik krijg ongelofelijk veel positieve reacties, de kinderen en grote mensen hebben werkelijk genoten. Ook over de workshops niets dan lof. Jullie zijn volgend jaar weer van harte welkom!’